Rođeni smo iz odnosa,
Odrastamo kroz odnose,
Povređeni smo u odnosima,
Isceljujemo se u odnosima. – Dr Harville Hendrix, Porodični terapeut

Svi se mi ponekad “zaglavimo” i osetimo potrebu za nekim ko bi nam pokazao put, ko bi nas naučio neke životne veštine i podržao bezuslovno, bez osude i sa dubokom empatijom. Prevazilaženje kriza, životnih tranzicija i građenje optimalnih partnerskih i međuljudskih odnosa nisu mali životni zadaci, zar ne? Svi mi prolazimo kroz neke od ovih izazova svakodnevno, manje ili više uspešno.

Verujem da znate da stručna pomoć znatno olakšava takve poduhvate. U life coachu/savetniku dobijate baš takvog saveznika koji deluje sa pozicije neutralnog posmatrača i daje vam punu podršku ka ostvarenju vaših ciljeva i prevazilaženju problema.

Ko sam ja

Moje ima je Aleksandra Sokolovski. Neumorini sam istraživač ljudske prirode i istinski vernik u isceljujuću moć međuljudskih odnosa. Uvek sam u potrazi za novim, a učio me je život, mudri učitelji i pisana reč.

Školovana sam i trenirana u oblasti life coachinga i psihološkog savetovanja u zemlji i inostranstvu. Posedujem dvogodišnju diplomu iz komunikologije i psihološkog savetovanja sa Južnoafričkog koledža za primenjenu psihologiju. Ovom diplomom sam stekla zvanje psihološkog savetnika.

Jedini sam licencirani Marta Bek life coach u regionu.

Sertifikovani sam NLP praktičar. Završila sami i trogodišnji trening za O.L.I. Psihodinamskog Integrativnog master life coacha (480 sati edukacije). Time sam stekla zvanje sertifikovanog i akreditovanog life coachaPosedujem i nacionalnu akreditaciju za life coaching, koja poštuje standarde evropskog udrženja za life coaching i mentoring (EMMC). Bavim se Life coachingom od 2009e, sa sedištem u Johanesburgu, Južna Afrika, gde sam stekla iskustvo individualnog i grupnog rada sa klijentima. Re-emigrirala sam u Srbiju 2014.

Inače sam učitelj i učenik, dete i Milanov roditelj, Zoranov životni saputnik, mama dva udomljena psa, Roxi I Džeksona. Živim u Beogradu u koji sam se vratila pre 5 godina posle 20 godina emigracije.

Kako vam ja mogu pomoći

Želja mi je da vam kroz psihološke modalitete kao što su life coaching, pomognemo da naučite veštine prevazilaženja životnih izazova. U svom radu koristim metode iz više psiholoških pravaca što moju praksu čini integrativnom.

Teme kojima se bavim su:

  • Međuljudski odnosi,
  • Životne krize,
  • Prevazilaženje stresa,
  • Građenje samopouzdanja i
  • Visoko senzitivna osoba.

Usluge pružam kroz iskustvene radionice, grupni i individualni rad sa klijentima.

Osetiti zahvalnost, a ne izraziti je isto kao i upakovati poklon, a ne pokloniti ga. – nepoznati autor

U skladu sa ovim citatom, želim da izrazim zahvalnost svim svojim učiteljima:

Sedriku Tiodosiu, internacionalnom master treneru koji me je učio veštinama NLP-a. Marti Bek, ženi čarobnici koja me je svojom neverovatnom inteligencijom, energijom i autentičnošću omađijala nečim od čega se ne leči, a to je da nikad ne odustanem od sebe i od svog životnog poziva. Kolin Džoj, koja je preopoznala moju visoku osetljivost i intuitivnost.

Zahvalna sam i Južnoafričkom porodičnom centru i Južnoafričkom koledžu za primenjenu psihologiju, čiji profesori su nesebično delili svoje znanje i umeće sa svojim studentima.

Na kraju želim da se od srca zahvalim O.L.I. centru i svim njenim edukatorima. Posebno želim da se zahvalim svom mentoru Nebojši Jovanoviću, koji me je pomogao da dođem do onog dela mene koji zna, da bez obzira na sve, ja to mogu.

Kantaktirajte me lako

Zakažite individualnu seansu. Možemo se videti uživo ili preko Skypea.

Grupne radionice se odvijaju kroz grupne seanse na kojima radimo zajedno na određene teme prema interesovanju klijenata. Iskustvene grupne radionice su uglavnom dvosatne i interaktivnog su karaktera. Formiraju se u grupi sa najmanje 4 člana.

Pronaćićete me pod nazivom PSIHOPOLARIS na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Cilj mojih objava je da vas informišem, inspirišem i potstaknem na razmišljanje.

Uvek sam spremna da odgovorim na vaša pitanja.

Vaša Aleksandra Sokolovski

O MENI

Aleksandra Sokolovski

Moje ima je Aleksandra Sokolovski. Školovana sam i terenirana u oblasti life coachinga i psihološkog savetovanja u zemlji i inostranstvu. Jedini sam licencirani Marta Bek life coach u regionu. Bavim se Life coachingom od 2009-e godine. >>>

NEWSLETTER PRIJAVA

Pijavom na Newsletter u vaš inbox stizaće:
  • - najnoviji tekstovi sa sajta,
  • - novosti o life coaching programima
  • - pogodnosti pri prijavi na radionice