Uz puno saosećajnosti i ohrabrenja Aleksandra me je dovela do mnoštva uvida u moje ustaljene, mnoge od njih negativne obrazce ponašanja, kroz osvešćivanje nesvesnih i dublje razumevanje svesnih reakcija u mom životu. Pažljivo me je vodila ka većoj svesnosti o sebi. Bila je profesionalna, iu isto vreme sam osećala njenu punu podršku. Njena podrška mi je pomogla da sama napravim svoje odluke. Visoko preporučujem njenje usluge, i zahvlana sam joj na svemu što je učinila za mene. P.C.

Vaspitačica

Aleksandra me je upoznala sa life coaching-om. Radeći sa njom primetio sam kao što su i moji prijatelji, familija i kolege, znašajno poboljšanje u mojom dnevnim aktivnostima. Dobio sam ono zašto sam se i odlučio za life coaching proces, a to je: bolja komunikacija, vera u svoje sposobnosti, bolja radna etika, bolje upravljanje vremenom i učenje kako uspostaviti i raditi sa prioritetima. Ono što nisam očekivao, a isto tako sam dobio je dublje peispitivanje o tome ko sam ja i šta je to gde mogu najviše od sebe da dam. Moji pogledi na svet i život su sada mnogo otvoreniji, i generalno se osećam jačim da se susretnem sa bilo kojim budućim problemom. Aleksandra ne daje savete, ne daje instrukcije šta treba da radite, ona vas uči da kroz dublje preispitivanje sebe nadjete sami svoje odgovore. R.F.

Senior investicioni konsultant

Aleks je posvećena onomo što radi. Sa njom sam se uvek osećala sigurno, dok me je ona polako ohrabrivala da pogledam iskrenije u svoj život. Pomogla mi je kroz težak tranzicioni period u mom životu. Bila je profesionalna. Bez obzira na njenu profesionalnost uvek je pokazivala duboku saosećajnost. I ako je napustila Južnu Afriku, želim joj sve najbolje u daljem radu, i da kao i do sa nastavi da pravi razliku u ljudskim životima. B.C.

Lekar opšte prakse

Aleksandra je rodjena sa talentom da radi sa ljudima, sa njihovim problemima, i isto tako i potencijalima. D.M.

Klinički psiholog i predavač na Južno Afričkom koledžu za primenjenu psihologiju

Nesebično deli sebe i svoje znanje. Donosi dobru energiju, posvećena, dobar komunikator. Participant u razvojnoj grupi

Bio sam u mnogim psihološkim grupama. Nikad nisam imao ovakvo iskustvo. Aleksandra je odličan fasilitator, spremno povezuje svoje znanje i teme radionice sa našim životima i osećanjima. Ličan pristup. Odlično. Participant u razvojnoj grupi

Puna je energije, koju širi i na grupu. U grupi je zabavno, uvek nešto novo naučim. Posle grupe se osećam motivisanom. Participant u razvojnoj grupi

Aleks ima veliki kapacitet za empatiju i prepoznavanje najrazličitijih ljudskih osećanja. Uvek sa se osećao siguran da sa njom podelim šta mi leži na srcu i kažem ono što želim. Pomogla mi je u periodu kada sam trebao da napravim veliku životnu odluku. Kroz ovaj proces me je provela znalački, sa puno saosećajnosti i bezuslovnog prihvatanja. S.N.

Cerifikovani finansijski planer

Njen specifičan stil rada u grupi mi je prvenstveno privukao pažnju. Sa njom se osećam kao da sedim sa grupom prijatelja i razgovaram, a u isto vreme ona je uvek na zadatoj temi, vrlo interaktivan rad. Participant u razvojnoj grupi

Dobro prenosi znanje, motiviše, stimuliše na akciju. Odličan rad sa negativnim uverenjima. Participant u razvojnoj grupi

Brzo dodje do suštine. Odlični uvidi. Odlične informacije o temi. Participant u razvojnoj grupi

Aleks je rodjena za rad sa ljudima. Imala je razimevanje za moja najdublja osećanja i želje. Ima neverovatnu sposobnost da vas stvarno “čuje” i razume. Definitivno sam osetila razliku u sebi zahvaljujući radu sa njom. K.N.

Sekretarica u korporativnoj firmi

Pomogla mi je da počnem da prihvatam sebe sa svim svojim vrlinama i manama.
Participant u razvojnoj grupi Participant u razvojnoj grupi

Najbolji način da počnem ovaj testemonijal je da vam kažem zašto ga i pišem. Pre više od 5 godina bio sam life coaching klijent Aleksandre Sokolovski. Pišem ovo svedočanstvo u nameri da i nju iznenadim, jer smo izgubili kontakt par meseci posle završetka našeg zajedničkog rada. Proveo sam 15 godina mog života u jednoj od najvećih osiguravajućih kuća u Južnoj Africi. Bio sam relativno uspešan, i uglavnom sam mislio da sam zadovoljan. Šta to čovek inače ima da traži više od života kad je situiran. U suštini sam bio mizeran, depresivan i totalno neispunjen. U jednom trenutku sam se čak odlučio i na promenu životne sredine, presilio sam se u drugi grad. Mislio sam da odgovor možda leži u tome. Naravno da nije.Vreme koje sam proveo u life coaching procesu sa Aleks je bilo vreme za pošteno preispitivanje. To preispitivanje je posadilo seme koje me je konačno dovelo u poziciju da napravim jednu od najtežih odluka u mom životu.

Napustio sam svoj ušuškan i poprilično lagodan život, i započeo nov, za koji sad mogu da kažem da je neverovatan. Biznis koji sam započeo pre pet godina u sferi fitnesa trenutno funkcioniše na nacionalnom nivou u Južnoj Africi. Iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata, od korpoativnih direktora do studenata i učenika. Trenuto smo u fazi širenja biznisa na internacionalnom nivou.

Da nije bilo naših razgovora, možda bih još uvek bio nezadovoljan u sigrunosti svog ušuškanog života. Moža ne. Ono što znam sa sigrunošću je da su naši razgovori menjali način na koji posmatram sebe i život i da su bili jedan od bitnih sastojaka za kreaciju mog današnjeg uspeha. N.I.

Biznismen i enterprenijer

Aleks je oštroumna. Vrlo brzo je suštinski razumela moj problem. Iskreno je preporučijem. V.H.

Menadžer u IT kompaniji